perjantai 14. marraskuuta 2014

We’ll ride in the gathering storm

Eilen oli taas sarjassamme jännä päivä, koska ensinäkin oli kaksi viikkoa lähtöön ja toisekseen kuin kohtalon iskusta Hobitin liput Wellingtonin ensi-iltaan tulivat myyntiin aika liki puoli yksitoista illalla Suomen aikaan. Sattumaa? Alamme hiljalleen uskoa siihen ettei sellaista asiaa kuin "sattuma" ole olemassakaan. Joka tapauksessa, nyt olemme kaksi onnellista suomalaista jotka pääsevät todistamaan Hobitin ensi-iltaa Embassy Theatressa, paikoilla E27 ja E28!

Me ollaan noi kaks vihreetä.

Yllä näette screenshotin meidän varaussysteemistä hetkellä, jolla varailtiin lippuja. Nyt heitänkin kysymyksen ilmoille, koska.. Miksi tuo yksi rivi on kokonaan varattu täyteen? Pihdataanko meiltä taas jotain, mitä meille ei vielä ole kerrottu? Onko Jacksonillä jokin ässä hihassa vai onko pari fania vain innostunut hankkimaan liput samalta riviltiä?

photo: here

Tuo lippujen varaaminen jännitti etukäteen ihan sairaasti, koska viime vuonna Willu sai käydä aika taiston suomalaisfaneja ja Finnkinoa vastaan saadakseen varattua liput Finnkinon sivujen kautta Smaugin ensi-iltaan. Ja tottakai me ajateltiin että Wellingtonin teattereissa olisi vähintään vastaava ryysä ellei sitten pahempikin, koska kyse nyt on kuitenkin Wellingtonista. Ja sitten kun kello tuli puoli yksitoista.. Liput Embassyyn eivät tulleetkaan myyntiin! Vähän sitä paniikki ehti nostaa päätään sen suhteen että ollaanko kuitenkin tehty jotain väärin! Onneksi ei kuitenkaan ja liput tulivat vain vähän myöhässä myyntiin.. Ja sitten kaikki sujuivatkin kivuttomasti, Willu sai liput varattua ja ehdittiin hetki pohtia paikkavalintojakin. Ilman mitään todellista kiirettä, vaikka paniikin ja innostumisen välissä sitä vähän hätiköitiinkin. Liput saatiin kuitenkin käteen ja nyt ollaan iloisia!

photo: here

Embassy Theatresta sen verran että moinen nimi saattaa kuulostaa LotR/Hobitti-faneille ainakin etäisesti tutulta, eikö vain? Kyseessähän tosiaan on se Uuden Seleannin leffateatteri, jossa Sormusten herrat ja Hobitit ovat saaneet suuret ensi-iltansa vuosien varrella.. Ja jonka ovilla Kuninkaan Paluu ja Odottamaton Matka viettivät world premieriään. Joten pitkä odotus palkitaan taas tässäkin kohtaa!

photo: here

Tehtiin nyt sitten niin että saavutaan Wellingtoniin tiistaina 9.12 ja vietetään siellä aina sunnuntaihin saakka. Yövytään yhdessä paikallisessa hotellissa ja fiilistellään kaikkea sitä Hobitti-hulabaluuta mitä tämä trippi tuo tullessaan! Jos ei mitään muuta niin ravataan leffassa ja nautitaan siitä tosiasiasta että ollaan Keski-Maan sydämessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti