keskiviikko 26. marraskuuta 2014

"Mun sielu valuu korvasta ulos kuin öljy Pirkan pakastepizzasta"

Noniin! Tällä hetkellä vaikutamme (välihuomautus verbistä "vaikuttaa", josta tuli juuri nyt mieleen korvavaikutus. Kertonee jotain juttujen tasosta ja huom. samassa paikassa ollaan oltu n. puolitoista tuntia) Pasilassa. Hämmentävää on se että Mira on lähtenyt tälle reissulle jo kahdesti ja Willu ei kertaakaan, mutta ei se tahtia haittaa! Huomenna poistumme Pasilasta viiden aikoihin aamulla ja klo 8.15 lähdemme kohti Amsterdamia, jonka kautta kurvaamme siis Hong Kongiin ja sieltä viimein, noin 40 tunnin jälkeen, Aucklandiin. Juttujen tasoa ajatellen sääliksi käy niitä raukkoja, jotka ovat päättäneet huomenna matkustaa Amsterdamiin..


Tunnelma on epätodellinen, lagaava, jännittynyt, hilpeä, mielenvikainen, klonkkumainen, hysteerinen, friikahtava, epätoivoinen, pelokas, odottavainen, toiveikas, tärinäätäynnä, vapinaa vaativa, äänekäs, vaikertava, älämölöinen, yliääninen, ei-yhtään-anteeksipyytävä, satumainen, riskialtis, kuolemanhaluinen, huuruinen, pizzanhajuinen, rasvainen, panikoiva, kahvinmakuinen, pinkki, itsekäs, antivittuuntunut, leijuva, löllyvä, onnekas, unelmoiva, haaveileva, hobittimainen, kääpiön kokoinen, melkein kuin hautaan olisi menossa, spoilaava, hupsahtava, itsetuhoinen, (moi äidit), nariseva, lennokas, vittuileva, HUOPAAN KÄÄRIYTYNYT, varoittava ja ennen kaikkea sellainen dreams coming true-fiilismäinen. Sounds about right, right?

Laukut on pakattu ja valmiina lähtöön. Kohta isketään kaikki paperit kondikseen ja sitten aletaan varmaan katsomaan Hobitin kakkososan extroja, koska.. noh, mitäs muutakaan sitä nyt sitten voisi tehdä tässä odotellessa?

Thirteen years!! ... In Finland!!

Tänään jo sanottua;
"Mun sielu valuu korvasta ulos kuin öljy Pirkan pakastepizzasta."
"Tää on vähän kuin Nuuskamuikkunen ois.. lähtee etelään talveksi."

Ei tässä nyt oikein muuta tällä hetkellä! Seuraavan kerran kun päivitämme, päivitämme varmaan Hong Kongista käsin ja silloin on toivottavasti jo jotain muuta sanottavaa kuin litanja adjektiiveja. Ainiin! Jos haluat että tehdään jotain hauskaa tai ääliömäistä liittyen Hobittiin ja Sormusten herraan niin jätäppäs kommenttia niin voidaan ehkä jopa yrittää toteuttaa asioita! Esimerkiksi voidaan etsiä se THE paikka, missä Legolas sanoi "They are taking the hobbits to Isengard" ja toteuttaa kyseinen pätkä kyseisellä paikalla.. if you know what we mean? Ehdottakaa niin katsellaan mahdollisuuksien mukaan mitä tehdään!

Nyt me aletaan katsoa niitä Smaugin extroja ja puimaan kysymystä siitä miksi Jackson pihtaa Dain Ironfootia. Heippa ja nähdään Hong Kongissa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti