sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Oh no someone's at the door

"Losiin? Vau, kai te meette jollekin keikalle? Siellä on varmasti jotain, mikä saa kaikki täällä kiehumaan kateudesta."

Kysymyksen muoto on vaihdellut, mutta todella moni on tätä kysynyt kun olemme puhuneet reissumme osuudesta Californiaan. Joka kerta olemme vastanneet myöntävästi, vaikkei varmaa tietoa olekkaan ollut siitä mitä bändiä menisimme katsomaan ja milloin. Monet kiinnostavat bändit eivät tuntuneet olevan kiertueella LA:ssa samaan aikaan meidän kanssa, mutta ajatus tuntemattomasta paikallisesta bändistä ei ollut lainkaan huono.

photo: here

Kunnes sitten kolmisen viikkoa sitten selaillessani facebookkia naamalleni lätkähti ilmoitus. Hardcore Superstarilla olisi keikka legendaarisessa Whiky A Go-Go:ssa. Katselin ilmoitusta, mietin miten hienoa olisi olla kyseisellä keikalla ja miten Suomeen ei taaskan ole tiedossa keikkaa, vaikka eihän sillä sinänsä väliä ole koska olen lähdössä täältä pois yli kolmeksi kuukaudeksi.

Sitten sen iski. Katsoin keikkapäivää: 24. tammikuuta, kaksi päivää sen jälkeen kun olisimme Miran kanssa rantautuneet Losiin.

Tarpeetonta sanoakaan, että siitäkös riemu repesi. Onhan se hieman hassua, että ensimmäisen varmistunut keikkamme Losissa on HCSS, joka on lähtöisin tuosta Pohjanlahden toiselta puolelta, naapurimaastamme Ruotsista siis. No, ei tässä mitään koska molemmat tykkäämme bändistä erittäin kovasti ja jokusta keikkaa aikaisemmin todistaneena voin sanoa, että toimii livenä erittäin hyvin! Ja kaikista Losin keikkapaikoista pääsemme todistamaan bändiä juuri Whiskyyn, ei siis voi todellakaan valittaa.


Hieman ehdimme kuumotella, mitenhän käytännössä saisimme liput. Pienen tutkiskelun myötä kuitenkin huomasimme, että tiketit sai ostettua kätevästi netin kautta ja tulostin pölläytti ne syliin, kuin mille tahansa suomalaiselle keikkapaikalle e-tikettiä ostaessa. Kätevää kuin mikä, nyt tarvitsee vain pitää liput tallessa keikkapävään asti. Päiväkin on mitä sopivin, sillä ehdimme toipua enimmästä aikaerosta ja hieman katsella myös ympärillemme. Mitä mainioin tapa aloittaa LA:n valloitus! Katsellaan, jääkö HCSS ainoaksi keikaksemme Losissa vai eksymmekö vielä useammallekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti