tiistai 10. helmikuuta 2015

Blunt the knives!

Noniin sitten Universalilta toivuttuamme, päätettiin seuraavana päivänä eli lauantaina lähteä taas Hollywoodia kohti. Käytiin ensin tietysti aamukahvilla Donutissa.. Mistä johtuen sitten varmaan kaikki aikataulut kusi ja kunnolla! Ensin myöhästyttiin ehkä minuutilla bussista ja jouduttiin odottamaan sitä joku puol tuntia. Sitten Crenshawissa odotettiin metroa parikyt minuuttia. Ja sitten metrot seisoi joka välissä ja ajateltiin ettei ikiiinä päästä perille. "We are never gonna reach the mountain, are we?" saatettiin kuulla pariin otteeseen.
Loppupeleissä matkaan menikin sitten melkein kolme tuntia.


Hollywoodissa suunnattiin sitten Sunset Boulevardilla sijaitsevalle Off Broadway Shoe Warehouseen, koska Mira aka minä tarvitsin uudet kengät. Jotkut sellaiset kivat avokkaat, mitkä sitten löysinkin ja superhalvalla. Saatte niistä kuvan ehkä ensi viikolla tai joskus kun jaksan ottaa.. No kenkäkaupan jälkeen suunnattiin ruksaamaan yksi asia must do-listamme LA-puolelta.. Nimittäin mentiin syömään IHopiin pannukakkuja! Willu söi jotaa persikkavadelmaa ja meiksi mansikkabanaania.. Ja niitä oli aivan tajuton läjä taas vaihteeksi. Ollaan viime aikoina mietitty että miksi LA:ssa on aina joko tajuton nälkä.. tai aivan jäätävä ähky. Johtunee näistä läjistä, mitä vedetään napaamme.


Aika pian IHopin jälkeen sitten suunnattiin metrolle ja taas kotia kohti, koska ei ollut enää mitään sen ihmeempää tekemistä.. Eikun joo! Käytiin Hot Topicissa aka siinä jäätävässä nörttikaupassa ja päästiin oikeesti ulos ostamatta mitään! Miettikää sitä! Ollaan aika hyviä.


Eilen sitten oli lahnauspäivä, koska bussit ei kulje sunnuntaisin. Päätettiin kuitenkin käydä kaupassa ja minä sitten vedin ekan kerran korkkarit jalkaan.. Enkä nyt näin julkisesti viitsi jakaa kuvaa siitä mitä isovarpailleni tapahtui, mutta sanotaanko että nahat lähti aika komeasti. Laastareita tuli ostettua laatikollinen ja huomenna täytynee antaa uusi mahdollisuus noille kengille. Ehkä laastareiden kera eikä ilman, hmmh..


Kaupasta ostettiin sitten kaikkea oleellista kuten suklaata ja kahvia, minkä jälkeen riennettiin päät kolmansina jalkoina kotiin peläten että ehkä kuitenkin British Academy Awardsit tuleekin suorana myös täällä.. Vaan saatiin huomata että ei tullut vaan jouduttiin odottamaan iltaan niiden suhteen. Ei siinä mitään, lahnattiin mukavasti päivä ja illalla sitten katseltiin brittien palkinnonjakoa hieman hämmentyneenä Boyhood-leffan pysteistä koska ei osattu odottaa niitä.


Ja sitten tähän päivään.. Huomaatteko muuten kuinka tämä on taas tälläinen pikainen emme-ole-tehnyt-mitään-jännää-päivitys? Haha! Tänään käytiin kuitenkin Downtownissa ja China Townissa pyörimässä. Ei siinäkään mitään sen jännempää tosin, koska vaan pyörittiin ympyrää eikä edes ostettu mitään. Muuta kuin salaatit! Ne oli aika hyvät pitkästä aikaa, nom nom!


Jännä elämä siis! Ja jumalauta tän talon koirasta tulee pian rukkaset koska tänään se oli kussut meidän peitolle!! We will skin that bastard!! Ei meillä muuta. Heippa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti