sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Chase the wind and touch the sky

Reissumme toiseksi viimeinen viikko on nyt sitten melkein takana päin ja tänään vietettiin Losissa viimeistä kokonaista lauantaipäivää. Ensi viikolla tähän aikaan nautitaan toivon mukaan Norwegianin elokuvatarjonnasta tai sitten yritetään löytää hyvää asentoa nukkumiseen. Niin tai näin! Nyt vähän tähän viikkoon! Mitään jännää ei oikeastaan tapahtunut.. Tai sanotaanko että mitään blogimerkinnän arvoista ei tapahtunut, koska elämä on tällä viikolla ollut aika arkista. Mutta nyt on silti aika vähän kertoa kuulumisia!






Edellinen merkintämmehän taisikin koskea Oscareita, joten mitähän maanantaina tapahtui.. Ah! Koska Willun tatuoinnin jälkeen emme saaneet mistään pizzaa ja sitten koipemme olivat enemmän tai vähemmän kipeitä, ansaitun pizzan saanti vain venyi ja venyi.. Joten maanantaina suunnattiin Del Amo-ostoskeskukseen nauttimaan tästä kyseisestä pizzasta. Sitten käytiin Barnes & Nobles-kirjakaupassa koska Willua kiinnosti kamalasti kyseisen kaupan kirjatarjonta ja nimeltä mainitsematon Doctor Who-hylly yläkerrassa. Mä sain taas takapirun homman ja yritin saada sitä ostamaan kaiken, mutta feilasin siinä aika lahjakkaasti. Lopuksi juotiin myös kahvit kirjakaupan yhteydessä olevassa Starbucksissa.





Klonkku oli sitten sitä mieltä että tiistaina ei liikuta mihinkään ja osoitti mielipiteensä turpoamalla maanantain kävelyn johdosta. Ei se kamalasti turvonnut ja se vähäkin turpoaminen laski hyvin nopeasti.. Eikä turvotus varmaan edes johtunut Klonkusta itsestään vaan mun nilkasta, joka on vähän kiukutellut tatuoinnin ottamisen jälkeen. Se taas varmaan johtuu siitä että tatuoinnin jälkimainingeissa astuin jotenkin hassusti kokoajan kun varoin sitä jalkaterää. Niin nyt se on sitten ikäänkuin niksahtanut.. Joten tiistai tiesi lahnauspäivää mulle, mutta Willu päätti lähteä yksin seikkailemaan läpi Torrancen Hobitti-kaljapullot silmissään. Takaisin se saapuikin sitten Smaug-oluen kera ja hyvin onnellisena ihmisotuksena.






Keskiviikkona ajateltiin sitten taas tehdä jotakin jännenpää ja suunnattiin kulkumme kohti rikkaiden ihmisten mekkaa eli Beverly Hillsiä. Etsittiin ensimmäiseksi se iso Beverly Hills-kyltti joka on kaikissa leffoissa ja otettiin sen kanssa tietysti pose poikineen. Ja otettiin kuva myös luultavasti Losin rikkaimmasta sorsasta. Tämän jälkeen lähdettiin käppäilemään Rodeo Drivelle, mikä oli.. No täynnä kaikkia kalliita merkkiliikkeitä mihin ei uskaltanut mennä edes sisälle. Siellä me ja lauma aasialaisturisteja pyörittiin, otettiin pari kuvaa ja sitten päätettiinkin lähteä etsimään sellaista pienempää kylttiä. Netistä löydettiin jotkut ohjeet, mutta ohjeiden päässä ei sitten ollutkaan mitään. Niinpä lähdettiin sitten taas busseilla kohti Torrancea ja.. käytiin salaatilla, josta saatiin molemmat ihan tajuton ähky. Noms!





Torstaina pidettiin sitten taas vähän vapaampaa päivää, koska piti jälleen kerran pestä pyykkiä ja pitää seuraa Pyykkikissalle, jota Suki aina vetää pataan. Pyykinpesussa vierähtikin sitten melkein koko päivä, mutta illasta lähdettiin tuohon muutaman kilsan päässä sijaitsevaan Steves Burgersiin syömään hampparit. Koska Steve, ehhehhe. Hyvät ateriat oli vaikka allekirjoittanut ei omaansa jaksanutkaan kokonaan syödä!






Perjantaina tuli sitten täyteen kolme kuukautta reissussa, joten missiomme oli syödä juustokakkua. Lähdettiinkin jossain iltapäivällä kohti Del Amoa ja Barnes & Noblesia, josta tiedettiin että sieltä saa myös moista herkkua. Aika jännä kirjakauppa, eikös? No ensin vähän kierreltiin kaupoissa ja Willu teki hankintoja lähinnä vaatepuolelta. Sitten käytiin syömässä vähän japanilaista sapuskaa, josta ei ihme kyllä tullut edes ähky! Mikä oli hyvä asia koska seuraavaksi kiiruhdettiin Barnesiin ja.. ei herrajumaa se juustokakku. Meinaan niin hyvää juustokakkua ei ole missään! (Kyllä, muistelen kaiholla myös Kino123:n muumilimsajuustokakkua!) Kakkuilun jälkeen lähdettiin taas, ylläripylläri, kohti kotia. Ollaanko muuten kerrottu että tuossa meidän kodin ja Del Amon välissä sijaitsee joku iso suo missä asuu jotain kovaan ääneen kurnuttavia sammakoita? Ja haisunäätiä.





Tänään! Käytiin sitten Whimsic Alleylla uudemman kerran. Kysehän siis on siitä pelottavan kuuluisasta nörttikaupasta, joka erikoistuu enimmäkseen Harry Potter-kamaan, mutta josta löytyy omat osionsa myös mm. Doctor Wholle ja Game of Thronesille. Ja kirjoille ja karkeille ja ties mille! Aivan jäätävä mesta, jossa vaan menee lukkoon heti kun sinne astelee. Ei sinänsä, mä ostin tänään vaan suklaapatukan ja pari toffeeta siinä missä Willu osti jonkun Doctor Who-kirjan. Päästiin siis aika vähällä, koska tosiaan.. Siellä menee vaan lukkoon.
Whimsic Alleylta lähdettiin sitten, ylläripylläri, Del Amoon, jossa meiksi teki pari hankintaa ihan tulevan Suomeen paluun varalta. Käytiin myös syömässä ja meiksi söi pizzaa ja Willu söi sushia. Aika hyvä päivä siis!

Eikai tässä sen ihmeempää mesottavaa ole! Huomenna mennään pizzalle ja varmaan pitäisi ekan kerran kartoittaa että mitä meidän täytyy tehdä saadaksemme kaikki kama mahtumaan matkalaukkuihin. 

ps. Jos luit tänne saakka niin jätähän kommenttia tuohon oikealla olevaan chattiin! Jee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti