lauantai 3. tammikuuta 2015

Thorin Tammikilpi eksyksissä paikassa Synkmetsä

Tänään oli sellainen päivä ettei ole oikein mitään sanottavaa mihinkään. Paitsi että kaikki rahat meni, oho. No ei ehkä ihan kaikki mutta saatettiin varata Wellingtoniin yksi LotR-tour, koska edellinen Pelennorin kenttä-tour oli niin sairaan siisti. Btw. bongasin toissapäivänä leffassa käydessä meidän oppaan kuolleena yhdestä veneestä. Oli aika siistiä.
Mutta niin, koska mitään sanottavaa mihinkään ei ole niin ajateltiin älöillä aikamme kuluksi! Tässä siis jatkoa "Filin kesken jääneelle Wilhelm's Screamille". Nauttikaa jos pystytte ja jos ette pysty niin.. nyt on korkea aika juosta. Spoilereita ja silleen!

Kuvitellaanpa tähän väliin Keski-Maan Facebook ja keitä kaikki dudet edustavat kyseisessä sosiaalisessa mediassa.

Kili: Se tyyppi, joka tykkää kaikesta ja on kaikkien kaveri; kaveripyyntöjä satelee ja jopa Azog löytyy kaverilistalta koska "sitten tiedän missä se menee (:"

Bofur: Se tyyppi, joka on kokoajan huutelemassa että missä on bileet ja postaa illan mittaan kuvia jotka päättyvät johonkin vahinko-otokseen pöydän kulmasta..

Fili: Se tyyppi, joka aina vastaa Bofurin bilehuuteluihin ja sen lisäksi postaa paljon selfieitä, koska viikset. Hän myös ignooraa pikkuveljeä oikein urakalla.

Bifur: Se tyyppi, joka aina kommentoi tilapäivityksiin ja kuviin jotain sellaista, mitä kukaan ei tajua. True story.

Bombur: Se tyyppi, joka postaa vain ruokakuvia. Tunnin välein.

Oin: Se tyyppi, joka ei osaa käyttää Facebookia mutta on siellä, koska muutkin. Vahinko-tilapäivitykset, tykkäykset ja kommentit on Oinin aatelistoa.

Gloin: Se tyyppi, joka aina postaa vauvakuvia söpöstä (tai ei niin söpöstä) pikkupojasta. Vauvoja!!! Tai kertoo mitä Gimli-poika on tänään oppinut.

Ori: Se tyyppi, joka aina postaa kuvia käsitöistä ja piirrustuksistaan. "Tänään kudoin Dorille uudet villasukat (:" ja kuva perään.

Nori: Se tyyppi, joka postaa selfieitä tukasta ja on liittynyt kaikkiin ihmeellisiin ryhmiin ja postaa ihmeellisiä linkkejä. Mm. Ereborin hämäriä uutisia hymiöiden kera.. ja reggae biisejä.

Dori: Se tyyppi, joka vastustaa hautaan saakka Facebookiin liittymistä.

Balin: Se tyyppi, joka aina unohtaa Facebookin auki ja muut käy siellä trollaamassa. Jos on itse paikalla, käyttäytyy hillitysti ja korkeintaan tykkää parista kuvasta ja kommentoi asiallisesti jotain pientä.

Dwalin: Se tyyppi, joka käyttää Facebookia Thorinin jäljittämiseen tuon karattua Hobittilaan.. tai muuten vaan eksyttyä. Hän käyttää myös tilapäivitysten paikkoja ja tunnetiloja hyvin paljon eikä yleensä varsinaisesti kirjoita mitään. "Dwalin on epätoivoinen paikassa Dale henkilön Balin kanssa."

Thorin: Se tyyppi, joka on aina online, päivittää kaiken ja Bilbon päivityksiin ja kuviin huutaa aina ensimmäisenä "EKA!"

Bilbo:  Se tyyppi, jonka päivityksistä kaikki tykkää koska ne on luontaisesti hauskoja. Paljon kavereita, muttei ketään "turhia" dudeja kuten sukulaisia (esim. ei Säkinheimo-Reppuleita).

Thranduil: Se tyyppi, joka pitää lifestyle-blogia ja postaa linkkejä Facebookiin.. ja samoin instagram-kuvia hiuksista, asukokonaisuuksista, viinistä ja lemmikeistä.. eli hirvistä, jos nyt joku ei tajunnut.

Azog: Se tyyppi, joka käyttää Facebookia kääpiöiden jäljittämiseen.. Tai ei Facebookia, vaan Kiliä. Käyttää Dwalinin tavoin tunnetiloja ja paikkoja hyväkseen; "Azog the Defiler heitti kääpiön alas tornista paikassa Ravenhill". Nuorempana harrasti myös vauvakuvien postaamista. Rumien vauvakuvien. Bolg.

Bard: Se tyyppi, jolla on hitosti kavereita mutta joka ei koskaan oikeastaan tee mitään Facebookissa. Käy kerran kuukaudessa, tykkää parista kuvasta.. ja katoaa.

Saruman: Se tyyppi, joka tägää aina kaikki paikalla olevat kaverit tilapäivityksiinsä. "Saruman Valkoinen lähtee sotaan paikassa Rautapiha henkilöiden Lurtz ja 9 999 muuta kanssa"

Gandalf: Se tyyppi, joka pyytää aina kaikkia kavereiksi ja hyväksynnän jälkeen, kommentoi ja tykkää kaikesta. Pitää kirjaa kavereistaan, jos katoat.. Hän tietää. Gandalf myös on se joka kutsuu kaikkiin tapahtumiin; "Gandalf kutsui sinut kotibileisiin paikkaan Repunpää"

Frodo: Se tyyppi, joka spämmää kaiken Facebookiin. "Frodo Reppuli matkustaa kohteeseen Mordor henkilön Sam Gamgi kanssa" ja pari kuvaa matkalta. Instagrammin kautta.

Sam: Se tyyppi, joka spämmää maisemakuvia ja kukkasia joka paikassa. Esim. sillä matkalla Mordoriin. Hän on myös Keski-Maan nörtti ja tietää kaiken randomin faktan. Kuten missä Bilbo meni milloinkin ollessaan reissussa. Älä väittele Samin kanssa.. älä, vaikka olisit Bilbo itse.

Merri ja Pippin: Ne tyypit, jotka aina spämmää keskenään kaikkea eikä kukaan muu tajua. (..köh..)

Aragorn: Se tyyppi, joka aina valittaa kuinka nettiyhteys ei toimi ja miettii missä vika. Ehkä siinä että hän on aina keskellä ei mitään, hmm?

Boromir: Se tyyppi, joka aina bilettää ja Sarumanin tavoin tägää kaikki paikalla olevat dudet merkintöihinsä; "Boromir paikassa Osgiliath henkilöiden Faramir ja 198 Gondorin sotilasta kanssa"

Faramir: Se tyyppi, joka aina angstaa kuinka kukaan ei tykkää siitä.. ja sitten kun alkaa seurustelemaan, spämmää päivityksiä kuinka se muru on ihana.

Eówyn: Se tyyppi, joka julistaa naisten oikeuksia ja harrastaa taistelulajeja.. Ja osallistuu kaikkiin tapahtumiin. "Eówyn osallistuu tapahtumaan Pelennorin kenttien taistelu paikassa Pelennorin kentät".

Eómer: Se tyyppi, joka on Keski-Maan AMIS. Ottaa kuvia hevosista, tuunaa satuloita, käy heittämässä rinksaa kavereiden kanssa.. you know how this goes. Lopuksi pari posea olut-tuopin kanssa.

Gimli: Se tyyppi, joka kärsii siitä että vanhempi on Facebookissa ja spämmää vauvakuvia.

Legolas: Se tyyppi, joka postaa kaikkea terveysjuttuja kuten ruokaa ja liikuntaa.. Mutta aika-ajoin yllättää ja iskee jonkun angstimerkinnän.. joka pakottaa kaverit kysymään että mikä hätänä, jolloin saadaan sanoa "ei mitään.."

Tauriel: Se tyyppi, jonka parisuhde-status vaihtuu vähän väliä. "Tauriel alkoi seurustelemaan käyttäjän Kili kanssa" "Tauriel ei ole enää parisuhteessa käyttäjän Kili kanssa" (jälkimmäisessä huomiona myös; Thorin Oakenshield tykkäsi tästä.)

Elrond: Se tyyppi, joka on aina paikalla.. mutta jota ei kukaan näe; ei ole online chatissä, ei tykkää mistään, ei kommentoi mitään.. hän vain on ja tietää kaiken kaikkien tekemisestä. Stalkkeri.

Arwen: Se tyyppi, joka osaa olla parisuhteessa myös Facebookissa; ei päivitä kaikkia liikkeitä, ei huuda rakkauttaan.. ja lukee pari kirjaa silloin tällöin, jotka kyllä listataan Fabon "Kirjat"-osioon.

Galadriel: Se tyyppi, joka vastaa Thranduilin asu/hiukset-spämmiin omallaan ja vaikka kaikki tietävät että kyse on puhtaasta asu-sodasta, kommentoi hän silti Thranen päivityksiin tyyliin; "Ihana (:".. ja seuraavassa hetkessä postaa kuvan jostain hienommasta mekosta.

Smaug: Se tyyppi, joka ilmoittaa Facebookissa koska käy nukkumaan, koska heräsi, mitä söi ja mitä tekee juuri nyt. Tietysti hieman muita pelottavaan tapaan, ihan vain itseään huvittaakseen. "Smaug grillaa hobittia kohteessa Erebor."

Ja sitten esimerkki Facebook-päivityksistä:

Esimerkki: Thorin karkaa Hobittilaan
Thorin Tammikilpi matkustaa kohteeseen Hobittila paikassa Dale.
Kili, Bard ja Bilbo Reppuli tykkäävät tästä.

Dwalin on epätoivoinen paikassa Erebor.
Kili tykkää tästä.

Thorin Tammikilpi on eksyksissä paikassa Synkmetsä.
Thranduil ja Kili tykkäävät tästä.

Dwalin on epätoivoinen paikassa Dale.
Kili tykkää tästä.

Bilbo Reppuli laulaa karaokea paikassa Vihreä Lohikäärme käyttäjän Thorin Tammikilpi kanssa.
Kili ja 10 muuta tykkäävät tästä.
1 kommentti:
Bofur: bileet!!
Kili ja Fili tykkäävät tästä.

Dwalin on epätoivoinen paikassa Sumuvuoret.
Kili tykkää tästä.

Thorin Tammikilpi eksyksissä paikassa Hobittila.
Kili tykkää tästä.
1 kommentti
Bilbo Reppuli: Missä sä oot?!!
Kili tykkää tästä.

Dwalin on epätoivoinen paikassa Peikkometsä.
Kili tykkää tästä.
1 kommentti
Dwalin: Kili nyt saatana!
Kili ja Fili tykkävät tästä.

Bilbo Reppuli paikassa Repunpää käyttäjän Thorin Tammikilpi kanssa.
Kili ja Dwalin tykkäävät tästä.
2 kommenttia
Dwalin: Mistä löysit sen?
Bilbo:  Vanhan Maggotin tilalta.
Kili, Fili, Merri Rankkibuk ja Pippin Tuk tykkäävät tästä.

Dwalin syö keksejä paikassa Repunpää henkilöiden Bilbo Reppuli ja Thorin Tammikilpi kanssa.
Kili, Bilbo Reppuli ja Thorin Tammikilpi tykkää tästä.
1 kommentti
Bombur: Vaadin kuvia!
Kili tykkää tästä.

Dwalin matkustaa kohteeseen Erebor käyttäjän Thorin Tammikilpi kanssa.
Kili tykkää tästä.
3 kommentti
Bilbo Reppuli: Kiva kun kävitte! Nähdään taas! (:
Kili ja Thorin Tammikilpi tykkävät tästä.
Thorin: Joo tuun taas pian! Oli kivaa!
Kili ja Bilbo Reppuli tykkäävät tästä.
Dwalin: Et. 
Kili tykkää tästä.

Thorin Tammikilpi eksyksissä paikassa Rohanin aukko. 
Kili tykkää tästä.

Dwalin on epätoivoinen paikassa Sumuvuoret.
Kili tykkää tästä.

4 kommenttia: